ARRANGEMENTEN

Geef uw lichaam zowel mentale als fysieke ontspanning door geregeld onze sauna in Wilrijk, dichtbij Antwerpen te bezoeken. Wij beschikken over een volledig uitgeruste unit waar u zich als koppel even helemaal kan afzonderen van de drukte.  Maar bij ons betekent naar de sauna gaan nog zoveel meer. In onze wellness kan u uw sauna combineren met talrijke andere mogelijkheden zodat u voor een sauna-arrangement  zeker bij ons moet zijn.

Voor uw gezondheid

Een bezoek aan de sauna is niet alleen even ontstressen en een qualitymoment. Het heeft ook een heel positief effect op uw lichaam. Het werkt preventief om u weer fitter te voelen en om er tegen aan te gaan wanneer u voor een drukke periode staat. Ook wanneer u uit een moeilijke periode komt, zal een sauna u deugd doen om er weer bovenop te komen.

Telefoneer ons vandaag nog om uw sauna-arrangement te Wilrijk vast te leggen

Onze privé sauna met zwembad en wellness in Wilrijk is ook goed bereikbaar vanuit Aartselaar, Brussel, Boom, Berchem, Deurne, Edegem, Hemiksem, Hoboken, Kontich, Mortsel, Wommelgem, Zwijndrecht.

Zie hier ons aanbod:

2 Uur prive sauna

Heerlijk tot rust komen en intens genieten, het kan bij privé sauna te Wilrijk, bij Antwerpen en wellness center Sweet Relaxation . Terwijl u geniet van de ontspanning die de sauna uw lichaam en geest biedt, werkt u tegelijkertijd aan uw weerstand en uw gezondheid.
U kan het saunacomplex huren voor 2 uur, of langer , inclusief zoutsteen sauna, hamam, jacuzzi, zwembad,buiten terras met  infrarood sauna.

Kinderen zijn toegelaten , het is echter  verboden speelgoed en kleine objecten mee te brengen in de baden, dit kan in de leidingen komen te zitten en het filtersysteem blokkeren.

Het sauna complex is echter niet geschikt voor baby's en kleine kinderen, wij raden dan ook af om ze mee te brengen tijdens je bezoek aan onze privé sauna

Voor kinderen vanaf 5 jaar tot 11 jaar betaal je 7.50€ 

Voor oudere kinderen of een extra volwassene betaal je 20€ , max. 6 personen toegelaten


Een badjas kan u extra huren , badslippers breng je zelf mee of kan je kopen aan 3.50€

Vlarem normen

Sweet Relaxation beantwoord aan de strenge Vlarem II wetgeving. 
Elke maand wordt er door een onafhankelijk labo stalen genomen van zwembad en whirlpool 
3 x per dag worden er manueel stalen genomen van zwembad en whirlpool om te controleren op vrije, gebonden, totale chloor en ph van het water. 
De filterinsatallatie van zwembad en jacuzzi werkt volledig automatisch en voldoet aan de strenge Vlarem II wetgeving.

Optimale hygiëne

Hygiëne is voor ons zeer belangrijk en wij verwachten van onze bezoekers hetzelfde. 
Dagelijks en tussen elke reservatie worden de vloeren, hammam, sauna en kleedruimtes ontsmet. 
Elke maand wordt er door een onafhankelijk labo onaangekondigd stalen genomen waarvan de resultaten worden doorgestuurd naar het ministerie van volksgezondheid.

Prijzen per 2 personen, inclusief badlinnen

 • 2 uur privé sauna = 110€ / 2 personen

 • 2.5 uur privé sauna = 130€ / 2 personen

 • 3 uur privé sauna = 150€ / 2 personen

 • max. 6 personen, per extra persoon = 20€

 • kinderen onder de 6 jaar = gratis 

 • kinderen onder de 12 jaar = 7.50€

 • reserveren kan je makkelijk en snel online , wens je langer dan 2 uur te reserveren kan dit telefonisch of via mail worden aangevraagd

 
 

Wellness overnachting

Zin in een weekendje Antwerpen in combinatie met rust, natuur, wandelen en een wellness ervaring en /of overnachting bij Sweet Relaxation te Wilrijk,  in de buurt van Antwerpen? Dan verwelkomen wij jullie in de namiddag voor een heerlijk ontspannend arrangement , u kan gebruik maken van het privé sauna complex , eventueel met duo massage en overnachting in het KoeKoeKsnest in Schelle op 15 minuutjes rijden van Sweet Relaxation.

Reservaties kunnen telefonisch of via mail , op basis van beschikbaarheid
Prijzen overnachting incl ontbijt voor 2 personen : 100€ per nacht.
Prijzen Wellness : arrangementen vanaf 100€ , keuze uit al onze arrangementen

B&B Het KoeKoeKsnest is gelegen in het hartje van de mooie Rupelstreek, net tussen Antwerpen en Brussel. Onze B&B Het KoeKoeKsnest bevindt zich op wandelafstand van de A12 te Schelle maar is toch zeer rustig en landelijk gelegen.

Wat te doen ?

Wandelen: wandelingen langs 'Schelde Rupel' of 'Boom, Dwalen door verlaten kleiputten en mijmeren langs de Rupel' zijn maar enkele prachtige wandelroutes in de nabije omgeving. Provenciaal domein 'De Schorre' (waar Tomorrowland zich afspeelt) bevindt zich op 5km van onze deur.

Fietsen: Onze B&B is dicht bij verschillende fietsroutes gelegen. Op slechts een paar honderd meter vind je de aansluiting op het fietsenknooppunt netwerk. Voor de echte sportievelingen is er natuurlijk ook de fietsroute 'In het wiel van Eddy Merckx'. Kaarten en meer informatie zijn bij ons te verkrijgen.

Winkelen: Op wandelafstand bevindt zich A12 shopping center. Daarnaast kunt u ook winkelsteden Antwerpen, Mechelen of Brussel bezoeken, slechts 20 minuten vanuit B&B Het KoeKoeKsnest.

Advies rond toeristische uitstappen en het verkennen van de Rupelstreek mogelijk

In de Rupelstreek zijn er tal van lekkere bistro's en restaurants. Ook hier geven wij u graag vrijblijvend ons gastronomisch advies en tips.

 

Anti-stress arrangement 

Ons dagelijks leven brengt heel wat drukte, stress en problemen met zich mee. Daarom is het belangrijk af en toe uzelf ook iets te gunnen en eventjes te ontsnappen aan deze stress. Dit kan perfect met het anti stress arrangement van Sweet Relaxation te Wilrijk!

Wat houdt het in?

 • 3 uur gebruik van het Sauna centrum / 2 personen

 • Heerlijk ontspannende massage van rug, schouders en hoofd ( 30 min. geen duo massage, deze worden apart gedaan tijdens de sauna uren)

 • Grote fles water

 • Badjassen + badlinnen

Prijs 215€

 • reserveren kan je makkelijk en snel online , echter voor dit arrangement kan dit telefonisch of via mail worden aangevraagd

Eventjes ontspannen

Met ons anti stress arrangement te Wilrijk kunt u eventjes weg van alle drukte en ontsnapt u waarlijk aan de harde realiteit. U komt ons instituut buiten als een herboren persoon die er meteen voor een hele periode terug tegen kan.

 

Ayurvedisch arrangement

Ayurvedisch arrangement te Wilrijk (niet mogelijk op zondag)
(Duo massage) / 2 personen

 • 2u gebruik van het sauna center / 2 personen

 • Een Ayurvedische massage van 75 min

 • Grote fles water

 • Badjassen + badlinnen

Prijs : 255€

 • reserveren kan je makkelijk en snel online , echter voor dit arrangement kan dit telefonisch of via mail worden aangevraagd

 

B-well arrangement

Geef een massage of welness cadeau !! de perfecte cadeaubon voor iedereen...

B-Well arrangement te Wilrijk,bij Antwerpen bij Sweet Relaxation houdt het volgende in (niet mogelijk op zondag):

(Duo massage) / 2 personen

 • 2 u gebruik van het sauna center / 2 personen

 • Duo anti stress masage van 30 min

 • Grote fles water

 • badjassen + badlinnen

Prijs: 185€

 

B-Well arrangement met pakking van de rug (wel mogelijk op zondag):

(Duo massage) / 2 personen

 • 2 u gebruik van het sauna center / 2 personen

 • Duo anti stress masage met pakking van de rug van 60 min

 • Grote fles water

 • Badjassen + badlinnen

Prijs: 215€

 • reserveren kan je makkelijk en snel online , echter voor dit arrangement kan dit telefonisch of via mail worden aangevraagd

 

BE-ZEN arrangement

Inhoud arrangement

 • Duo Be zen treatment, scrub met Sparoma Mineral Salt en Sugar Sweetness-massage van de rug

 • 2u sauna / 2 personen

 • Badlinnen

 • Evian water

Sugar Sweetness- massage met suiker

Ontdek de geweldige behandelingen van Pandhy's bij Sweet Relaxation te Wilrijk.

We bieden lichaamsverzorgingen aan met de natuurlijke producten van Pandhy's. Dit ook in combinatie met het privé-sauna complex.
De PANDHY’S™ Georgikon Wellness & Healing Mud gebruiken we in onze hamam.U wordt van boven tot onder ingesmeerd met deze modder. Dit voor een zalig gevoel van ontspanning en een boost voor de huid.


Dit product wordt al meer dan honderd jaar gebruikt op zowel medisch, fysisch als cosmetisch vlak.
Het heeft een enorme waterbindende eigenschap en een hitte bewarend vermogen. Ideaal dus voor in onze hamam
Het verhoogt de immuniteit van ons organisme. Door het sterk helend vermogen van dit product kan het een aanvulling zijn bij de thuisbehandeling van bepaalde huidproblemen.

Scrub met Sparoma Mineral Salt en modderpakking. Na de scrub en Sugar-Sweetness massage ga je heerlijk relaxen in onze hammam met een sterk helende, immuniteit verhogende Georgikonmodderpakking.


Deze luxueuse Spa behandeling revitaliseert de huid, verwijdert dode huidcellen verbetert de circulatie, voedt en verstevigd de droge of jeukende huid.
Niet mogelijk op dinsdag en op zondag

 • Prijs : 255€

 • reserveren kan je makkelijk en snel online , echter voor dit arrangement kan dit telefonisch of via mail worden aangevraagd

De producten van Pandhy’s ™ bevatten geen kunstmatige kleurmiddelen of parfums. De conserveringsmiddelen zijn puur plantaardig.
Pandhy’s™ verzorgproducten voor thuis bevatten zuivere, hoogkwalitatieve etherische oliën. De efficiëntie van de producten wordt versterkt door de op elkaar afgestemde werkingen van de ingrediënten. De toegepaste aromatherapie versterkt de autoregulerende capaciteit van de huid en ondersteunt zo haar eigen functiemechanisme. De producten van PANDHY’S™ bevatten geen parabenen en voldoen aan de internationale normen – Safe Cosmetic (veilige cosmetica). Onze producten worden niet getest op dieren.

 

Beauty arrangement

Ook je gelaat verzorgen draagt bij tot een diepe relaxatie van lichaam en geest. Heeft je huid nood aan hydratatie?
Een gelaatsverzorging heeft een Intensieve hydraterende werking dankzij actieve werkstoffen die de huid van binnen en van buiten uit voeden. Tevens biedt ze bescherming tegen huidveroudering en schadelijke gevolgen van milieuvervuiling. De huid is gehydrateerd, verzacht en hersteld.

Inhoud arrangement

Dit beauty arrangement te Wilrijk bevat 2 uur gebruik van het privé sauna complex inclusief badlinnen en badjas, Evian water en een duo gelaatsverzorging met gelaatsmassage aangepast aan uw huidtype.

 • Prijs : 250€ voor 2 personen 

 • Duurtijd : 3 uur

Mini beauty arrangement met basic gelaatsverzorging te Wilrijk

 • Prijs : 199€ 

 • Duurtijd : 2.5 uur

  • reserveren kan je makkelijk en snel online , echter voor dit arrangement kan dit telefonisch of via mail worden aangevraagd

 

Chakra arrangement

Chakra arrangement te Wilrijk (niet mogelijk op zondag)
Duo massage

Prijs 255€

 • reserveren kan je makkelijk en snel online , echter voor dit arrangement kan dit telefonisch of via mail worden aangevraagd

Champagne arrangement

Heb je iets speciaals te vieren ? Heerlijk genieten in alle rust met  champagne in de  jacuzzi, ontspannen in de sauna en hamam 

Champagne Arrangement te Wilrijk :

- 2 u gebruik van het sauna center / 2 personen

- Een heerlijke fles champagne Gaston Laroche (huis champagne)*

- Grote fles water

- Badjassen + badlinnen 

prijs : 155€ 

*Wens je een fles  Veuve Clicquot , dan rekenen we een suplement van 15 €

 • reserveren kan je makkelijk en snel online 

 

Energetisch arrangement

Energetisch arrangement te Wilrijk (niet mogelijk op zondag)
Duo massage / 2 personen

 • 2 u gebruik van het sauna center / 2 personen

 • 2x energetische massage van 55 min

 • Grote fles water

 • Badjassen + badlinnen

Prijs: 235€

 • reserveren kan je makkelijk en snel online , echter voor dit arrangement kan dit telefonisch of via mail worden aangevraagd

 

Hem haar arrangement

Infrarood behandeling Formostar (30 min) 

Ontspannende rug, schouder en hoofd massage ( 30 min)

Gevolgd door 2 u gebruik van het sauna center

 • Badjassen + badlinnen

 • Grote fles water

Prijs : 240€

 • reserveren kan je makkelijk en snel online , echter voor dit arrangement kan dit telefonisch of via mail worden aangevraagd

 

Luxe ontbijt arrangement

Bij ons luxe ontbijt arrangement te Wilrijk dichtbij Antwerpen kunt u 2,5 uur gebruik van het Sauna center / 2 personen

Inbegrepen in dit arrangement

 • Koffie, thee, fruitsap

 • Verse broodjes met beleg, choco of confituur

 • Koffiekoekjes en croissants

 • Champagne

 • Badjassen + badlinnen

Prijs : 185€

 • reserveren kan je makkelijk en snel online , echter voor dit arrangement kan dit telefonisch of via mail worden aangevraagd

Sweet Relaxation zorgt er met het luxe ontbijt arrangement te Wilrijk voor dat u optimaal gezond en met dat tikkeltje meer luxe kunt ontbijten en eveneens kunt genieten van lekkere champagne en gebruik van het sauna center.

 
 

Ontbijt arrangement

Wie kiest voor het ontbijtarrangement te Wilrijk bij Antwerpen bij Sweet Relaxation, kiest voor optimaal genieten in een ontspannen sfeer. Tegelijk kunt u  een lekker ontbijt verorberen!

Inhoud arrangement

 • 2,5 uur gebruik van het Sauna center / 2 personen

 • Verse broodjes met beleg, choco of confituur

 • Koffiekoeken en croissants

 • Koffie, Thee

 • Fruitsap

 • Badjassen en badlinnen

Prijs : 160€

 • reserveren kan je makkelijk en snel online , echter voor dit arrangement kan dit telefonisch of via mail worden aangevraagd

 

Speciale gelegenheid arrangement

Een speciale gelegenheid regio Wilrijk zoals verjaardag of vrijgezellenparty in het vooruitzicht en u wilt dit vieren? Kies dan voor de verwennerij van Sweet Relaxation en kies onze arrangementen voor vier tot zes personen.

Het arrangement bevat

 • 3u gebruik van het saunacomplex privé

 • Massage of gelaatsverzorging van 30min

 • Fles cava en een grote fles water

 • Incl badlinnen, badjas kan je huren aan 3€ per persoon

Kostprijs

 • 4 personen : 92.50€ per persoon

 • 5 personen : 87.50€ per persoon

 • 6 personen : 82.50€ per persoon

Onze arrangementen voor meerdere personen zijn dus ideaal om u volledig te ontspannen en toch een leuke tijd samen door te brengen met vrienden, kennissen of familie.

 • reserveren kan je makkelijk en snel online , echter voor dit arrangement kan dit telefonisch of via mail worden aangevraagd

 

Kleine Doornstraat 256 2610 Wilrijk 

03 321 18 15 | tamara@sweetrelaxation.be
BTW BE0864 161 815

Openingsuren:

Ma - Do: 09u30-23u00  

Vr - Za - Zo: 09u30-23u00 of 24u00

 • Grey Facebook Icon