AFSLANKEN

MET SUCCES NAAR JE IDEALE FIGUUR 

U hoeft geen uren in de fitness te zwoegen of uzelf uit te hongeren om aan uw figuur te werken. Informeer tijdens uw bezoek bij ons naar onze diverse opties die afslanken regio Wilrijk mogelijk maakt. Met één van onze programma’s verbetert u uw figuur op een ontspannen manier.

Body Sculptor

Haal meer resultaten uit jouw inzet  !

Sport je al maar zonder veel resultaat?

Ben je van plan om meer te bewegen ?

Ben je van plan om de voeding aan te passen ?

Wacht ! Maak jouw inspanningen veel rendabeler !

Geniet eerst tijdens 30 minuten van een heilzame behandeling voor de stimulatie van de lipolyse. ​

De BodySculptor ACCESS is het meest geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een middel om ervoor te zorgen dat hun inspanningen wat betreft afslanken, beweging of op de voeding letten eindelijk echt renderen met een blijvend resultaat.​

Dankzij de unieke en gepatenteerde technologie, BIOSTIMOLOGY®, wordt de lipolyse opnieuw gestimuleerd. Dankzij een betere lipolyse zal het lichaam beter vet verbranden en in het bijzonder  viscerale vetten. Ervaar een fitter gevoel, minder lusteloosheid en kortademigheid! Gezonder, vitaler en slanker door het leven... 

Voor een echte BOOST aan de lipolyse wordt een kuur aanbevolen van 12 sessies verspreid over maximum 6 weken.

10 beurten + 2 GRATIS aan 395€

Persoonlijke begeleiding

Onze geschoolde en ervaren medewerkers helpen u graag bij het afslanken. Dit gaat bijvoorbeeld met het geven van voedingsadvies en tips voor het verbranden van calorieën. U krijgt een persoonlijke begeleiding waarbij u met alle vragen en opmerkingen welkom bent. Met onze wellness op maat bieden wij u een gegarandeerd resultaat op een gezonde manier.

Arkana Body Lipolyse

Arkana lipolysis is een plaatselijke afslankbehandeling die gebruikt maakt van een   baanbrekende technologie om overtollig lichaamsvet en cellulitis te bestrijden.

Een mooi alternatief voor lipolyse.

 

De belangrijkste werkzame stoffen zijn VECTICELL Lipolyse en VECTICELL

Capsaicin. VECTICELL Lipolyse is een flexibele drager met 3 ingekapselde synergistisch actieve stoffen:

L-carnitine, cafeïne en natriumdeoxycholaat, voorheen alleen gebruikt bij de injectie-lipolyse. De andere werkzame stof is VECTICELL Capsaïcine, dat thermoactieve capsaïcine in combinatie met cafeïne combineert, versnelt het effect van vetverbranding.

Dankzij flexibele dragers bereiken actieve stoffen snel en effectief de dermis en

lichaamsvet, waar ze geleidelijk vrijkomen en gedurende enkele uren werken.

  

Door de werkzame stoffen in deze producten en de combinatie met de formostar wordt de huid strakker, is er  centimeter verlies alsook vermindering van  cellulite zichtbaar na enkele behandelingen  .

 

Voor een optimaal resultaat raden wij een kuur aan van 6 weken + thuis gebruik van de Arkana lipolysis activator en balm

  

Arkana lipolysis activator en balm + serum voor tijdens de Formostar : 150€

FORMOSTAR

De FormoStar met infraroodpakking bij Sweet Relaxation te Wilrijk zorgt voor een beter en slanker figuur, een fit en gezond gevoel , werkt ontgiftend en zuiverend en is een goede therapie bij pijn bestrijding.

Hoe werkt het

FormoStar warmt de zones op waar het vetweefsel zich bevindt en stimuleert hierdoor je metabolisme en zuivering van het lichaam waardoor je 1200Kcal verliest in één behandeling van 1 uur.


FormoStar wordt met succes gebruikt bij vermageren, in combinatie met een gezond dieet.
Formostar is effectief bij de verbetering van de bloedcirculatie, cardio vasculaire systemen en het immuunsysteem.Doeltreffender dan andere warmte behandelingen omdat de infra rood van Formostar 2x dieper doordringt waardoor spieren en gewrichten soepeler worden. 
Naast klassieke geneeskunde en medicatie biedt Formostar een weldoende oplossing voor en verlichting van

 • Chronische pijnen

 • Reuma en artritis

 • Vermoeidheidssyndroom

 • Fibromyalgie en spierproblemen

 • Menstruatiepijnen.
   

1 Beurt : 75€ of 2 credits 

Credits afslankbehandelingen :

1 credit = 37.50€

10 credits + 2 credits gratis = 375€

Gegarandeerd resultaat of 50% terugbetaald*

* voor meer info maak vrijblijvend een afspraak op 03/321.18.15

 LIGNAVITA 

Gezond afvallen gaat hoe dan ook gepaard met een goede voedingsgewoonte. 
Onze taak is je te helpen een juist evenwicht te vinden in wat en wanneer je eet, we bekijken niet alleen je voedingsgewoonte maar ook je leef- en werkgewoonte en zoeken naar een voedingsprogramma dat voor jou werkt , zo kan je toch nog lekkere dingen eten en afslanken tegelijk.
De koolhydraten en vetten worden beperkt zodat je vetreserves worden aangesproken, eiwitten (bouwstenen voor het lichaam) worden toegevoegd voor behoud van spiermassa. Zo zal je vermageren op de plaatsen waar jij dat wil. Een fijnere bodycontour en slanke lijn zijn het resultaat van de behandelingen in combinatie met een gezonde voeding.

Twee programma’s

Het Lignavita afslankprogramma te Wilrijk bij Sweet Relaxation is een wetenschappelijk onderbouwde methode om uw overtollige vetmassa efficiënt en voor goed weg te werken, aangepast aan onze huidige levenssfeer. 
Het Lignavita voedingsconcept biedt u 2 gebruiksmethodes:

 • een afslankprogramma

 • een onderhoudsprogramma 

Deze methode geeft u een snel gewichtsverlies, 85% vetverbranding, opbouw van de spieren, geen hongergevoel en duurzame resultaten.
meer info over de producten op onze webshop 

Starten met Lignavita

Om te starten met proteïnevoeding kan je met ons contact opnemen : tamara@sweetrelaxation.be 

We zullen je op professionele wijze begeleiden om snel en blijvend af te slanken  op een verstandige manier. Wekelijks kom je op controle en wordt je vetpercentage en spiermassa gemeten, je wordt bijgestuurd waar nodig en het programma wordt overlopen indien gewenst.
Zo kan perfect opgevolgd worden of je effectief enkel vetmassa aan het verliezen bent en geen spiermassa (dit in tegenstelling tot vele andere diëten waarbij je ook spiermassa verliest en je metabolisme vertraagt)
Opstarten met Lignavita kan je best doen met een startbox voor 10 dagen  
Deze startbox is aangepast aan je doelstelling en aan het programma dat je volgt en wordt aangevuld met  LignaPlus (Multi vitamine en mineraal) en VitaBalance (kalium, magnesium + zuur /base regelaar). 
Daarna kan je voor je verdere keuze van producten steeds terecht bij Sweet Relaxation of via de webshop online bestellen, je kan de produkten komen afhalen of we sturen ze naar je toe indien gewenst. 

Ook personen die gezonde tussendoortjes wensen (koekjes, wafeltjes, repen) of personen die hun gewicht gewoon op peil willen houden met behulp van de Lignavita producten kunnen hiervoor bij ons terecht.

LYMPHOMED

Wil je gezond afvallen en heb je nood aan ontspanning? Dan kan je bij Sweet Relaxation terecht om in een ontspannen sfeer, en zonder fysieke inspanning gewicht te verliezen met behulp van de Lymphomed methode te Wilrijk Ideaal voor mensen die niet kunnen sporten of als je nood hebt aan relaxatie.

Lymphomed

Het apparaat meet de lymfen op afwijkingen en blokkades, waarna de blokkades opgeheven kunnen worden.

Mogelijkheden

Wanneer sprake is van problemen die met het lymfesysteem te maken hebben, dan is een succesvolle behandeling met de Lymphomed in ons centrum te Wilrijk mogelijk. Te denken valt aan klachten als vermoeidheid, futloosheid, hoofdpijn, stress, teveel vocht vasthouden (oedeem), allergie en chronische pijnen. De lymfe meten en rechtstreeks draineren zijn de belangrijkste, unieke, eigenschappen van de Lymphomed, maar ook pijnbestrijding, zowel acute als chronische pijn, zijn te behandelen met dit apparaat, evenals hulp bij het verstevigen van spieren (sporten, spierdystrofie e.d.). Een slecht werkende lymfe verbrandt niet of nauwelijks suiker, zet dit om in vet waardoor vetophoping op vervelende plaatsen (cellulitis) een feit is. Daarom is de Lymphomed ook zeer geschikt als hulpmiddel bij het afvallen.

Behandelingen

De behandelingen met de Lymphomed duren 45 minuten, ongeacht welk programma. Een kuur bestaat uit 10 behandelingen, waarvan minimaal 2 in de week. Gaat het om onderhoud van uw lymfesysteem dan wordt meestal 1x per maand een afspraak gemaakt.

lymphomed : 1 beurt = 37.50€ of 1 credit


Credits afslankbehandelingen :

 • 1 credit = 37.50€

 • 10 credits + 2 credits gratis = 375€

 • 6 credits + 1 credit gratis = 225€

CAVITATIE

Met cavitatie gaan we plaatselijk de zones re-shapen, die met een dieet of sporten nog niet egaal zijn of waar je niet afvalt door sporten of aangepast voeding in ons centrum te Wilrijk.

Wij realiseren uw droom, in weinig sessies en zonder risico’s!

Nieuwste techniek

Cavitatie te Wilrijk bij Sweet Relaxation is een revolutionaire technologie die ons toe laat de omtrek van de gewenste zone te verminderen waardoor we een gladde huid en een meer homogeen vetweefsel krijgen. De resultaten zijn werkelijk zeer verrassend al na enkele behandelingen. We bekomen een progressieve vermindering van het vetweefsel, een vernieuwd silhouet dankzij de verminderde cellulitis. De behandelingen duren 24 tot 32 minuten met max. 1 tot 2 behandeling per 7 tot 14 dagen, om zo het lichaam toe te laten de vloeibaar geworden vetten op een natuurlijke wijze af te voeren.

Dankzij deze vooruitstrevende technologie kan u uw ideaal lichaam verwezenlijken. Een effectief resultaat na de behandeling vermindert de lokale vetophoping en cellulitis. De behandeling is aangenaam, doeltreffend, pijnloos en zonder chirurgische interventie dus ook geen littekens nadien. Daarenboven kan u gewoon elke activiteit verder zetten na de behandeling.

Te behandelen zones

Buik, love handles, bips, knieen, billen en bovenarmen

1 Beurt : 75€ of 2 credits

Credits afslankbehandelingen :

1 credit = 37.50€

10 credits + 2 credits gratis = 375€

Kleine Doornstraat 256 2610 Wilrijk 

03 321 18 15 | tamara@sweetrelaxation.be
BTW BE0864 161 815

Openingsuren:

Ma - Do: 09u30-23u00  

Vr - Za - Zo: 09u30-23u00 of 24u00

 • Grey Facebook Icon