Sweet Relaxation - Wilrijk

Wellness-overnachting in de buurt van Antwerpen

Zin in een weekendje Antwerpen in combinatie met rust, natuur, wandelen en een wellness ervaring en /of overnachting bij Sweet Relaxation te Wilrijk,  in de buurt van Antwerpen? Dan verwelkomen wij jullie in de namiddag voor een heerlijk ontspannend arrangement , u kan gebruik maken van het privé sauna complex , eventueel met duo massage en overnachting in het KoeKoeKsnest in Schelle op 15 minuutjes rijden van Sweet Relaxation.

Reservaties kunnen telefonisch of via mail , op basis van beschikbaarheid
Prijzen overnachting incl ontbijt voor 2 personen : 100€ per nacht.
Prijzen Wellness : arrangementen vanaf 100€ , keuze uit al onze arrangementen

B&B Het KoeKoeKsnest is gelegen in het hartje van de mooie Rupelstreek, net tussen Antwerpen en Brussel. Onze B&B Het KoeKoeKsnest bevindt zich op wandelafstand van de A12 te Schelle maar is toch zeer rustig en landelijk gelegen.

Wat te doen ?

Wandelen: wandelingen langs 'Schelde Rupel' of 'Boom, Dwalen door verlaten kleiputten en mijmeren langs de Rupel' zijn maar enkele prachtige wandelroutes in de nabije omgeving. Provenciaal domein 'De Schorre' (waar Tomorrowland zich afspeelt) bevindt zich op 5km van onze deur.

Fietsen: Onze B&B is dicht bij verschillende fietsroutes gelegen. Op slechts een paar honderd meter vind je de aansluiting op het fietsenknooppunt netwerk. Voor de echte sportievelingen is er natuurlijk ook de fietsroute 'In het wiel van Eddy Merckx'. Kaarten en meer informatie zijn bij ons te verkrijgen.

Winkelen: Op wandelafstand bevindt zich A12 shopping center. Daarnaast kunt u ook winkelsteden Antwerpen, Mechelen of Brussel bezoeken, slechts 20 minuten vanuit B&B Het KoeKoeKsnest.

Advies rond toeristische uitstappen en het verkennen van de Rupelstreek mogelijk

In de Rupelstreek zijn er tal van lekkere bistro's en restaurants. Ook hier geven wij u graag vrijblijvend ons gastronomisch advies en tips.

Boek meteen uw welness overnachting in Wilrijk : 03/321.18.15

 

Back to Top