Sweet Relaxation - Wilrijk

Verlichtende, energetische massage bij Sweet Relaxation te Wilrijk, bij Antwerpen

Bij een energetische massage te Wilrijk, bij Antwerpen die gegeven wordt bij Sweet Relaxation worden verschillende massagetechnieken gebruikt, de spieren worden losgemaakt en de energie in het lichaam verdeeld zodat het lichaam energetisch gezien in harmonie komt. Tevens worden de meridianen die over het lichaam lopen positief beïnvloed, we eindigen de massage met een korte ontspannende Cranio Sacraal sessie: Deze therapie is erop gericht blokkades binnen het cranio-sacraal systeem op te heffen zodat schedelbeenderen, ruggengraat en heiligbeen meer ruimte krijgen, de behandeling geeft de spieren, weefsels, organen enz. de kans om op eigen tempo hun oorspronkelijke bewegingsvrijheid terug te krijgen en zo spanningen los te laten.
Het resultaat is verlichtend en ontspannend.

Oplossing tegen diverse kwalen

Onze energetische massage te Wilrijk helpt preventief tegen allerlei kwalen, doordat alle organen gestimuleerd worden en zodoende goed blijven functioneren.
Bij deze massage word het hele lichaam behandelt, verschillende essentiële oliën worden gebruikt.

  • Duurtijd: 60 min.
  • Prijs: € 60 
  • Duomassage : € 120

Energetische massage met modderpakking

Deze healing Georgikon mud zit boordevol mineralen die sterk ontgiftend zijn en goed te gebruiken bij rugpijnen en spierklachten.
De modder wordt vermengd met enkele druppels geranium of lavendel olie .
De modder wordt verdeelt over de pijnlijke rug en warm gehouden met een kersenpitkussen gedurende 20 min.
Daarna worden de rug en schouders intensief gemasseerd, we eindigen de massage met een korte ontspannende Cranio Sacraal sessie.

  • Duurtijd: 70 min.
  • Prijs: € 69
  • Duomassage € 138

Bel ons vrijblijvend voor meer info! 

Geef een massage cadeau !! de perfecte cadeaubon voor iedereen...

Back to Top