Sweet Relaxation - Wilrijk

Uw gewicht op peil met Lignavita bij Sweet Relaxation te Wilrijk

Gezond afvallen gaat hoe dan ook gepaard met een goede voedingsgewoonte.
Onze taak is je te helpen een juist evenwicht te vinden in wat en wanneer je eet, we bekijken niet alleen je voedingsgewoonte maar ook je leef- en werkgewoonte en zoeken naar een voedingsprogramma dat voor jou werkt , zo kan je toch nog lekkere dingen eten en afslanken tegelijk.
De koolhydraten en vetten worden beperkt zodat je vetreserves worden aangesproken, eiwitten (bouwstenen voor het lichaam) worden toegevoegd voor behoud van spiermassa. Zo zal je vermageren op de plaatsen waar jij dat wil. Een fijnere bodycontour en slanke lijn zijn het resultaat van de behandelingen in combinatie met een gezonde voeding.

Twee programma’s

Het Lignavita afslankprogramma te Wilrijk bij Sweet Relaxation is een wetenschappelijk onderbouwde methode om uw overtollige vetmassa efficiënt en voor goed weg te werken, aangepast aan onze huidige levenssfeer.
Het Lignavita voedingsconcept biedt u 2 gebruiksmethodes:

  • een afslankprogramma
  • een onderhoudsprogramma 

Deze methode geeft u een snel gewichtsverlies, 85% vetverbranding, opbouw van de spieren, geen hongergevoel en duurzame resultaten.
meer info over de producten op onze webshop 

Starten met Lignavita

Om te starten met proteïnevoeding kan je met ons contact opnemen : tamara@sweetrelaxation.be 

We zullen je op professionele wijze begeleiden om snel en blijvend af te slanken  op een verstandige manier. Wekelijks kom je op controle en wordt je vetpercentage en spiermassa gemeten, je wordt bijgestuurd waar nodig en het programma wordt overlopen indien gewenst.
Zo kan perfect opgevolgd worden of je effectief enkel vetmassa aan het verliezen bent en geen spiermassa (dit in tegenstelling tot vele andere diëten waarbij je ook spiermassa verliest en je metabolisme vertraagt)
Opstarten met Lignavita kan je best doen met een startbox voor 10 dagen  
Deze startbox is aangepast aan je doelstelling en aan het programma dat je volgt en wordt aangevuld met  LignaPlus (Multi vitamine en mineraal) en VitaBalance (kalium, magnesium + zuur /base regelaar).
Daarna kan je voor je verdere keuze van producten steeds terecht bij Sweet Relaxation of via de webshop online bestellen, je kan de produkten komen afhalen of we sturen ze naar je toe indien gewenst. 

Ook personen die gezonde tussendoortjes wensen (koekjes, wafeltjes, repen) of personen die hun gewicht gewoon op peil willen houden met behulp van de Lignavita producten kunnen hiervoor bij ons terecht.

 

 

Back to Top