Sweet Relaxation - Wilrijk

Succesvol afslanken met Sweet Relaxation te Wilrijk

U hoeft geen uren in de fitness te zwoegen of uzelf uit te hongeren om aan uw figuur te werken. Informeer tijdens uw bezoek bij ons naar onze diverse opties die afslanken regio Wilrijk mogelijk maakt. Met één van onze programma’s verbetert u uw figuur op een ontspannen manier.

Persoonlijke begeleiding

Onze geschoolde en ervaren medewerkers helpen u graag bij het afslanken. Dit gaat bijvoorbeeld met het geven van voedingsadvies en tips voor het verbranden van calorieën. U krijgt een persoonlijke begeleiding waarbij u met alle vragen en opmerkingen welkom bent. Met onze wellness op maat bieden wij u een gegarandeerd resultaat op een gezonde manier.

Methodes

Het is onze bedoeling om u op een ontspannen manier aan uw figuur te laten werken. Dit vraagt geen belasting van uw rug of zware fysieke inspanningen. Zeker voor personen die om bepaalde redenen niet aan sport kunnen doen, is dit een interessante werkwijze.
Wij beschikken over verschillende methodes om tot uw gedroomd figuur te komen. Laat u daarom bij ons in Wilrijk adviseren over:

  • Lymphomed: wanneer sprake is van problemen die met de lymfeklieren te maken hebben, dan is een succesvolle behandeling met de Lymphomed mogelijk. Te denken valt aan klachten als vermoeidheid, futloosheid, hoofdpijn, stress, te veel vocht vasthouden (oedeem), allergie en chronische pijnen.
  • FormoStar: zorgt voor een beter en slanker figuur , een fit en gezond gevoel , werkt ontgiftend en zuiverend en is een goede therapie bij pijnbestrijding, de infrarode  stralen warmen de zones op waar het vetweefsel zich bevindt , deze warmte stimuleert je metabolisme en zuivering van het lichaam waardoor je 1200 Kcal verliest in één behandeling van 1 uur.
  • Cavitatie: plaatselijk re-shapen met Ultra sound van probleemzones zoals buik, billen, lovehandles die met een dieet of sporten nog niet egaal zijn of waar je niet afvalt door sporten of aangepaste voeding.
  • Lignavita: koolhydraten en vetten worden beperkt zodat je vetreserves worden aangesproken, eiwitten (bouwstenen voor het lichaam) worden toegevoegd voor behoud van spiermassa.
  • Bekijk hier de resultaten van de behandelingen + Lignavita

Met onze diverse methodes kunt u afslanken op de plaatsen waar jij dat wil en dit zonder uren te moeten sporten of trainen in of rond Wilrijk.
Kijk er niet tegen op om te vermageren maar werk met ons samen. Kom zeker eens langs om de opties te bespreken.


Mevrouw C. Vogt uit Schoten probeerde het uit : Ik ben zeer tevreden met het resultaat, na twee weken ben ik 1 kilo kwijt en mijn vetpercentage zakte met 2.1%

De inspanningen die ik heb moeten leveren zijn niet te zwaar , de lignavita produkten zijn lekker , dus het dieet is aanvaardbaar en doenbaar.

Je moet natuurlijk ook zelf willen “anders eten” , maar de hulpmiddelen ( de behandelingen dus) zijn aangenaam en daarvoor hoef je niets te doen, enkel gaan liggen en ontspannen, met een muziekje op de achtergrond

Deze behandeling heeft mij persoonlijk ook aangemoedigd om terug te beginnen fietsen, en geeft me weer de energie om te beginnen bewegen, omdat je voelt dat het loont, je wordt steviger en dat wil je blijven, dus wil je ook weer terug meer bewegen om het resultaat vast te houden.

Het personeel is super vriendelijk en de begeleiding is heel persoonlijk en ze zijn echt met u bezig.
Ik zou wel een heel jaar door kunnen komen op die manier ,
Ik ga verder nog mijn best doen om te blijven letten op mijn eten en te blijven fietsen zodat ik mijn doel van 5 kilo snel bereik !!

Garantie

Gegarandeerd resultaat of 50% terugbetaald*

* voor meer info maak vrijblijvend een afspraak op 03/321.18.15

 

Back to Top