Sweet Relaxation - Wilrijk

Schitterende wellness promoties regio Wilrijk

De Nationale Sauna Driedaagse

De Saunawereld trakteert op 3, 4 en 5 oktober 2017!

Het wellnessgebeuren zit absoluut in de lift zit, toch hebben sommigen nog drempelvrees voor het onbekende. Daarom organiseert SVB een driedaagse ‘start-to-sauna’campagne, met als doel heel veel mensen te laten kennismaken met de voordelen van een saunabezoek.

Het moderne saunabedrijf beschikt over een waaier aan faciliteiten, zoals diverse sauna’s, zwembaden, whirlpools, infraroodcabines, massages en beautybehandelingen. Bovendien bieden de meeste wellnesscentra een heerlijke keuken aan. Dankzij dit complete aanbod, zien steeds meer saunagasten een saunabezoek als een dagje vakantie of een avondje uit.

Tijdens de Sauna Driedaagse kan iedereen kennismaken met het saunagebeuren via een bijzonder interessante, voordelige formule:

Sweet Relaxation heeft voor deze drie dagen een speciaal arrangement : 

Heerlijk genieten met uw partner, 2 uur gebruik van alle faciliteiten  privé , met glaasje wijn en tapas met brood.

U betaalt 110 € voor 2 uur en geniet van GRATIS wijn en tapas , als U graag het arrangement uitbreidt met massage of  andere behandeling geniet u van 10% korting tijdens de sauna- driedaagse !!

Gratis kookboek bij aankoop van 99€ Lignavita

Het zomerse weer is voorbij. Maar geniet nog even van de mooie dagen en denk af en toe nog eens aan je lijn.

Het Lignavita afslankprogramma te Wilrijk bij Sweet Relaxation is een wetenschappelijk onderbouwde methode om uw overtollige vetmassa efficiënt en voor goed weg te werken, aangepast aan onze huidige levenssfeer.

Opstarten met Lignavita kan je best doen met een startbox voor 10 dagen , nu met gratis kookboek* twv 14.95 boordevol lekker makkelijke receptjes en handige tips en tricks! 

*zolang de voorraad strekt

50% korting op een gelaatspeeling bij aankoop van 99€ ARKANA produkten

De behandeling kan zowel als een enkele behandeling als in kuurvorm aangeraden worden. Een enkele behandeling geeft een coupe d’ éclat effect, verbetering van de huid- en poriestructuur en een diepe exfoliatie.

Om lange termijn resultaten te bekomen is een kuurvorm aangewezen. 

1 behandeling: €75

4 behandelingen + 1 gratis : €300

Aktie geldig tot 31/10/2017

 

 

 
Back to Top