Sweet Relaxation - Wilrijk

Pure verwennerij met onze lichaamsverzorgingen te Wilrijk

Na uw sauna kan u nog even langer bij ons blijven voor een van onze lichaamsverzorgingen in Wilrijk. Wij beschikken over diverse formules om uw huid te doen stralen. Ook uw nagels, voeten of bikinilijn zullen perfect in orde zijn.

Gelaatsverzorging

Een goede lichaamsverzorging begint met een gelaatsverzorging op maat van uw huid en uw wensen. Wij hebben vele mogelijkheden. Onze ervaren medewerkers geven uw huid een extra stimulans met bijvoorbeeld een basisverzorging, een verzorging met dieptereiniging, een Arkana peeling of een behandeling met vitamine C. Vraag gerust ons advies om de juiste behandeling voor uw huid toe te passen.

 

 

- Start met een intensieve huid verjonging dankzij ARKANA fruitzuurpeelings, zichtbaar verbetering van de huid al na de eerste behandeling

Met ARKANA cosmeseutische verzorging gaan we je huid zichtbaar verbeteren , al na de eerste behandeling zie je verschil , de huid is steviger en ziet er gezond uit !

 

Gelaatsanalyse met Nati Skin Analyser

De Nati Skin Analyser is een gespecialiseerd toestel waarmee we een gedetailleerde huidanalyse kunnen uitvoeren. Na de analyse, die op basis van een scanning van de huid gebeurt, wordt een gedetailleerd rapport opgemaakt. Op basis hiervan bekijken we samen met u wat uw huid nu eigenlijk écht nodig heeft qua verzorging.

Maak telefonischuw afspraak voor of gelaatsanalyse : 03/321.18.15 of stuur mail ons Tamara@sweetrelaxation.be 

 

Arkana

Sugarwax, ontharen met Pandhys suikerwax

Bij onze wellness in Wilrijk zal u meteen onze veelzijdigheid opvallen. Dit vindt u onder andere terug wanneer u voor een ontharing komt. Wij waxen de lichaamsonderdelen van zowel vrouwen als mannen met suiker of een sugar wax. Ook ontharen met een harsbehandeling is één van onze opties.
Verder epileren wij met veel zorg uw gelaat, wenkbrauwen en bovenlip.

Naargelang de beharing en bij overbeharing van bv rug en borst , of benen zal een meerprijs worden aangerekend van 25€ per 30min

Hier vindt u de prijslijst m.b.t. de  verzorgingen te Wilrijk bij Sweet Relaxation.


 

Pedicure en manicure

Verzorgde handen en voeten is onontbeerlijk om u goed te voelen en om stijlvol over te komen. Regel daarom een moment bij ons voor een pedicure of een manicure. Ook het lakken van uw vingernagels of het aanbrengen van gelishnagels mag u aan ons overlaten.

Pandhy's peeling en verzorging lichaam

Kies voor een scrub van het volledige lichaam met Sparomazouten en voedende en hydraterende crèmes van Pandhys, of een scrub van de rug met een  suikermassage en parrafinepakking.
Deze luxueuze Spa-behandeling revitaliseert de huid, verwijdert dode huidcellen, verbetert de circulatie, voedt en verstevigt de droge of jeukende huid.
Reserveer snel uw afspraak voor deugddoende gezichts- of lichaamsverzorgingen te Wilrijk!


Back to Top