Sweet Relaxation - Wilrijk

Ongeziene afslankingsresultaten bij Sweet Relaxation te Wilrijk

Afslankresultaten te Wilrijk

Mevrouw M.S. uit Antwerpen volgde het Lignavita programma in combinatie met Lymphomed behandelingen.

De eerste week van februari ll. ben ik naar Sweet Relaxation getrokken, omdat er een promotie was van lignavita. Na vele diëten, met het jojo-effect, had ik er niet veel moed op.
Tamara en haar team hebben me heel goed opgevangen en het lignavita-dieet goed uitgelegd, zodat het gemakkelijk was om het te volgen. Honger heb ik zeker niet geleden en variatie is er genoeg. En als je nu het resultaat ziet, ben ik toch wel trots dat ik het gedaan heb.
Ik ben 11 kg afgeslankt tussen de periode van februari tot de Paasvakantie (2,5 maand).
We zijn nu einde juni en mijn gewicht blijft zonder moeite op peil en ik kan nu weer mooie zomerjukjes dragen.
Ik ben van maat 52 naar bijna maat 42 gegaan en verloor 10cm aan de taille, 10cm op de buik , 3cm aan de dijen en ook aan de knieen.

Een gelukkige madam.
M.S.

Mevrouw C. Vogt uit Schoten probeerde het uit

Ik ben zeer tevreden met het resultaat, na twee weken ben ik 1 kilo kwijt en mijn vetpercentage zakte met 2.1% , uiteindelijk verloor ik op 4 weken 2,1 kg met het oranje programma. In mijn taille en op mijn heupen verloor ik 4 cm en het voelt steviger en strakker, dit is 1 maatje kleiner , mijn streefdoel was 5 kilo dus ik doe nog een maandje verder met het groene programma. De inspanningen die ik heb moeten leveren zijn niet te zwaar , de lignavita producten zijn lekker , dus het dieet is aanvaardbaar. Je moet natuurlijk ook zelf willen “anders eten” , maar de hulpmiddelen ( de behandelingen dus) zijn aangenaam en daarvoor hoef je niets te doen, enkel gaan liggen en ontspannen, met een muziekje op de achtergrond. Deze behandeling heeft mij persoonlijk ook aangemoedigd om terug te beginnen fietsen, en geeft me weer de energie om te beginnen bewegen, omdat je voelt dat het loont, je wordt steviger en dat wil je blijven, dus wil je ook weer terug meer bewegen om het resultaat vast te houden. Nu ben ik op weg gezet, en kan ik zelfstandig verder, ik ga zeker nog lymfedrainage  doen, aangezien ik vocht ophoud, ook voor de ontspannende bijwerking ervan ,  je komt uitgerust en fit buiten, en het is even echte “me time”

De persoonlijke ontvangst en de tijd die de medewerksters Sweet Relaxation  in mij hebben gestoken, om tot een goed resultaat te komen, en tegelijk de ontspannende manier waarop dit gebeurt, zijn zeker een aanrader!

Ik voel me veel gezonder na één maand, en ben ook van plan gezonder te blijven eten en meer te bewegen.

Af en toe ga ik zeker nog langkomen,  onder andere voor de lekkere producten van lignavita aan te kopen, maar ook voor de behandelingen, om tot rust te komen en te genieten.

Bedankt Sweet Relaxation team !!

Resultaten Lignavita

Ik ben Ann uit Wilrijk en ben zéér tevreden over de service bij Sweet Relaxation in Wilrijk en de goede producten van Lignavita! In slechts 2 maanden tijd had ik al m'n vooropgestelde doel bereikt: 10kg afvallen zodat ik de zomer terug slank en fit kon tegemoet gaan. Met mijn geplande trouw in juli in het vooruitzicht begon ik eraan met volle moed...en ik moet zeggen dat het eigenlijk bijna vanzelf ging. De start met het rode programma was in het begin wel even aanpassen, want je moet uiteindelijk je eetgewoonten (tijdelijk) veranderen, maar door dit correct op te volgen en met de ondersteuning door de afslankingscoach was het makkelijk. Na 1 week was ik al meer dan 2 kg kwijt en door het programma strikt te volgen bleef ik in m'n vetverbranding en gingen er elke week weer een paar kilootjes af! Mijn verbazing was dan ook groot toen ik vernam dat ik na 3 weken eigenlijk al kon overstappen naar een minder streng regime, namelijk het oranje programma. Terug vlees, vis en eieren op het menu en vooral véél groenten. De dessertjes en koekjes van Lignavita waren een mooie aanvulling en vooral héél lekker. Na ongeveer 6 weken ben ik op advies van de afslankingscoach overgeschakeld naar het groene programma en mocht ik terug stilaan brood, zuivel en af een toe een stukje fruit introduceren in mijn voedingspatroon. Nu zit ik na 2 maanden in het opvolgingsprogramma. Doordat ik met het Lignavita programma andere eetgewoonten heb leren kennen, is het nu voor mij veel makkelijker om van de 'ongezonde' dingen af te blijven en te genieten van lekker eten. De tussendoortjes van Lignavita zijn een lekkere aanvulling bij mijn dagelijks menu en helpen me om niet naar andere zoetigheden te grijpen, want ze zijn heerlijk én gezond!
Resultaten :
Ann woog bij aanvang van het programma 70,4 kg en na 2 maanden was dit gezakt naar 60,2 kg, haar vetpercentage zakte van 38,2% naar 30,4%, spiermassa steeg van 26,1% naar 28,8%

Back to Top