Sweet Relaxation - Wilrijk

Lymphomed

Wil je gezond afvallen en heb je nood aan ontspanning? Dan kan je bij Sweet Relaxation terecht om in een ontspannen sfeer, en zonder fysieke inspanning gewicht te verliezen met behulp van de Lymphomed methode te Wilrijk Ideaal voor mensen die niet kunnen sporten of als je nood hebt aan relaxatie.

Lymphomed

Het apparaat meet de lymfen op afwijkingen en blokkades, waarna de blokkades opgeheven kunnen worden.

Mogelijkheden

Wanneer sprake is van problemen die met het lymfesysteem te maken hebben, dan is een succesvolle behandeling met de Lymphomed in ons centrum te Wilrijk mogelijk. Te denken valt aan klachten als vermoeidheid, futloosheid, hoofdpijn, stress, teveel vocht vasthouden (oedeem), allergie en chronische pijnen. De lymfe meten en rechtstreeks draineren zijn de belangrijkste, unieke, eigenschappen van de Lymphomed, maar ook pijnbestrijding, zowel acute als chronische pijn, zijn te behandelen met dit apparaat, evenals hulp bij het verstevigen van spieren (sporten, spierdystrofie e.d.). Een slecht werkende lymfe verbrandt niet of nauwelijks suiker, zet dit om in vet waardoor vetophoping op vervelende plaatsen (cellulitis) een feit is. Daarom is de Lymphomed ook zeer geschikt als hulpmiddel bij het afvallen.

Behandelingen

De behandelingen met de Lymphomed duren 45 minuten, ongeacht welk programma. Een kuur bestaat uit 10 behandelingen, waarvan minimaal 2 in de week. Gaat het om onderhoud van uw lymfesysteem dan wordt meestal 1x per maand een afspraak gemaakt.

lymphomed : 1 beurt = 37.50€ of 1 credit


Credits afslankbehandelingen :

  • 1 credit = 37.50€
  • 10 credits + 2 credits gratis = 375€

     

Back to Top