Sweet Relaxation - Wilrijk

Kruidenstempel massage regio Wilrijk met Europese kruiden bij Sweet Relaxation

Heerlijke geuren en weldadige warmte zijn de hoofdkenmerken van deze massage, de kruidenbuiltjes zijn gevuld met heerlijke Europese kruiden, deze zijn voor ons lichaam beter herkenbaar dan Thaise kruiden en worden beter opgenomen door onze huid. Deze kruidenstempelmassage te Wilrijk maakt u vrij van stress en spanningen, ons lichaam wordt aangezet om beter te functioneren en tegelijkertijd tot rust gebracht.

Wegwerken blokkades

Door de kruidenstempelmassage die wij geven bij Sweet Relaxation te Wilrijk worden blokkades opgelost en vloeit er nieuwe energie door het lichaam. De kruidenvulling bevat o.a. lavendel, rozemarijn, smeerwortel, berkenbladeren en frambozenbladeren.

Voorbehandeling

Voorbehandeling met Gemberolie en peeling van de huid met meine base zout ( ontslakt en ontzuurt het lichaam, goed voor spierklachten , lymfeproblemen en fybromyalgie)

  • Duurtijd: 75 min
  • Prijs: € 70

Geef uw lichaam een extra boost en laat de positieve energie stromen door uw lichaam met onze kruidenstempelmassage. Wij geven u telefonisch graag meer uitleg indien gewenst.

Back to Top