Sweet Relaxation - Wilrijk

Gewichtsbeheersing bij Sweet Relaxation te Wilrijk , bij Antwerpen

Wie uitgehongerd naar een etentje vertrekt, bezwijkt kansloos voor de calorierijke chips, borrelnootjes en aperitiefhapjes die je staan op te wachten. En geef toe, echte smaakbommen zijn het nu ook weer niet... Drink daarom voor je vertrekt een kommetje soep of een shake van Lignavita om je grootste honger te stillen. Tijdens het aperitief kies je voor borrelglaasjes met vis, soep of rauwkost in plaats van chips.

Op gewicht blijven dankzij kleine porties

Heb je in alles zin? Dan proef je toch gewoon van alles, maar wel met mate. Houd het bij één bord en kauw goed voor je slikt. Leg na elke hap je bestek even neer en sla een praatje met je tafelgenoten. Neem vooral je tijd, want het duurt twintig minuten voor je een verzadigd gevoel krijgt.

Je bent wat je drinkt

Ben je de maaltijd, letterlijk, zonder kleerscheuren doorgekomen? Houd dan ook je alcoholgebruik in de gaten. Glaasje na glaasje stapelen de calorieën zich immers op. Eentje bij het aperitief, eentje bij een feestmaal en eentje bij het dessert: al snel ben je enkele honderden calorieën rijker. Een lekker glas afslaan is echter moeilijk en het hoort nu eenmaal bij de feestdagen. Kies daarom voor alternatieven met de minste calorieën zoals champagne en rode wijn.

Voldoende water drinken is zeker aan te raden: onze lever en onze nieren kunnen wat extra hulp goed gebruiken om de overvloed aan afvalstoffen die het lichaam te verwerken krijgt zo goed en zo snel mogelijk af te voeren. Met de Draineur kan je dit extra ondersteunen en je gewichtsbeheersing optimaal onderhouden met Sweet Relaxations te Wilrijk, bij Antwerpen.

Blijf sporten

Bewegen en sporten helpt om je gewicht te behouden, je verbrand extra calorieën en je verstevigd je spieren, hoe meer spiermassa hoe meer calorieën je lichaam verbruikt , ook in rust.

Geniet, MAAR met mate

Jezelf alle lekkernijen ontzeggen is niet alleen moeilijk, maar ook wreed. Geniet dus van de feestvreugde zonder voortdurend calorieën te tellen. Het is immers een kwestie van de juiste proporties. Als je niet overdrijft, is de kans groot dat je dat je gewicht stabiel blijft.

Soms is het moeilijk om nee te zeggen tegen de overheerlijke hapjes en gerechten die ons voorgeschoteld worden en dat vooral tijdens de feestdagen of andere gelegenheden. Hier kan de Fat&Sugar Catcher worden ingeschakeld om te zorgen dat de vetten en suikers zich niet gaan opstapelen en de weegschaal gaan doen doorslaan.

Kies voor optimale gewichtsbeheersing te Wilrijk en laat u begeleiden door de specialisten van Sweet Relaxation!

Back to Top