Sweet Relaxation - Wilrijk

Cavitatie, dé afslanktechniek bij Sweet Relaxation te Wilrijk

Met cavitatie gaan we plaatselijk de zones re-shapen, die met een dieet of sporten nog niet egaal zijn of waar je niet afvalt door sporten of aangepast voeding in ons centrum te Wilrijk.

Wij realiseren uw droom, in weinig sessies en zonder risico’s!

Nieuwste techniek

Cavitatie te Wilrijk bij Sweet Relaxation is een revolutionaire technologie die ons toe laat de omtrek van de gewenste zone te verminderen waardoor we een gladde huid en een meer homogeen vetweefsel krijgen. De resultaten zijn werkelijk zeer verrassend al na enkele behandelingen. We bekomen een progressieve vermindering van het vetweefsel, een vernieuwd silhouet dankzij de verminderde cellulitis. De behandelingen duren 24 tot 32 minuten met max. 1 tot 2 behandeling per 7 tot 14 dagen, om zo het lichaam toe te laten de vloeibaar geworden vetten op een natuurlijke wijze af te voeren.

Dankzij deze vooruitstrevende technologie kan u uw ideaal lichaam verwezenlijken. Een effectief resultaat na de behandeling vermindert de lokale vetophoping en cellulitis. De behandeling is aangenaam, doeltreffend, pijnloos en zonder chirurgische interventie dus ook geen littekens nadien. Daarenboven kan u gewoon elke activiteit verder zetten na de behandeling.

Te behandelen zones

Buik, love handles, bips, knieen, billen en bovenarmen

1 Beurt : 75€ of 2 credits

Credits afslankbehandelingen :

1 credit = 37.50€

10 credits + 2 credits gratis = 375€

 

Back to Top