Sweet Relaxation - Wilrijk

Be-Zen arrangement

Heerlijk genieten van de rust en weldaad van sauna, hammam , jacuzzi met uw B-Zen arrangement in Wilrijk bij Sweet Relaxation .

Inhoud arrangement

  • Duo Be zen treatment, scrub met Sparoma Mineral Salt en Sugar Sweetness-massage van de rug
  • 2u sauna / 2 personen
  • Badlinnen
  • Evian water

Sugar Sweetness- massage met suiker

Ontdek de geweldige behandelingen van Pandhy's bij Sweet Relaxation te Wilrijk.

We bieden lichaamsverzorgingen aan met de natuurlijke producten van Pandhy's. Dit ook in combinatie met het privé-sauna complex.
De PANDHY’S™ Georgikon Wellness & Healing Mud gebruiken we in onze hamam.U wordt van boven tot onder ingesmeerd met deze modder. Dit voor een zalig gevoel van ontspanning en een boost voor de huid.
Dit product wordt al meer dan honderd jaar gebruikt op zowel medisch, fysisch als cosmetisch vlak.
Het heeft een enorme waterbindende eigenschap en een hitte bewarend vermogen. Ideaal dus voor in onze hamam
Het verhoogt de immuniteit van ons organisme. Door het sterk helend vermogen van dit product kan het een aanvulling zijn bij de thuisbehandeling van bepaalde huidproblemen.

Scrub met Sparoma Mineral Salt en modderpakking

Na de scrub en Sugar-Sweetness massage ga je heerlijk relaxen in onze hammam met een sterk helende, immuniteit verhogende Georgikonmodderpakking.
Deze luxueuse Spa behandeling revitaliseert de huid, verwijdert dode huidcellen verbetert de circulatie, voedt en verstevigd de droge of jeukende huid.
Niet mogelijk op dinsdag en op zondag

  • Prijs : 255€

De producten van Pandhy’s ™ bevatten geen kunstmatige kleurmiddelen of parfums. De conserveringsmiddelen zijn puur plantaardig.
Pandhy’s™ verzorgproducten voor thuis bevatten zuivere, hoogkwalitatieve etherische oliën. De efficiëntie van de producten wordt versterkt door de op elkaar afgestemde werkingen van de ingrediënten. De toegepaste aromatherapie versterkt de autoregulerende capaciteit van de huid en ondersteunt zo haar eigen functiemechanisme. De producten van PANDHY’S™ bevatten geen parabenen en voldoen aan de internationale normen – Safe Cosmetic (veilige cosmetica). Onze producten worden niet getest op dieren.

Reserveer vandaag nog uw B-Zen arrangement bij Sweet Relaxation te Wilrijk!

Back to Top