Sweet Relaxation - Wilrijk

Arkana Fruitzuurpeeling

Intensieve peeling met fruitzuur en Hyalurozuur

 Bij jonge mensen vernieuwt de huid zich probleemloos, maar wanneer je ouder wordt, verloopt dit proces minder efficiënt. 

De Arkana Face Treatment is een intensieve peeling op basis van 12 aminozuren, hyaluronzuur en een complex van omega 3 en 6, zonder parabenen of synthetisch pigment.

Deze peeling is geschikt voor alle huidtypes en speciaal aanbevolen voor droge en rijpere huidtypes die rimpelvorming vertonen. Het synergetische effect van de exfoliatie en het hyaluronzuur zorgt voor een verruiming in het spectrum van de behandeling en heeft als resultaat een jongere en stevigere huid.

 

De peeling wordt uitgevoerd met een samenwerking tussen AHA, BHA, PHA en hyaluronzuur. Er wordt zowel met hoog als laag moleculair hyaluronzuur gewerkt.

Er zijn 2 verschillende serums:

– één voor een dikke of vroegtijdig verouderde huid of voor het behandelen van rimpels

– één voor een gevoelige huid, hyperpigmentatie en behandeling van een vette, onzuivere huid met acné

Naargelang uw huidtype zal een gepast behandelprotocol indivueel aangepast worden. 

De verzorgingsproducten van Arkana raden we aan voor ideaal herstel thuis en betere resultaten.

 

De Arkana peeling kan zowel als een enkele behandeling als in kuurvorm aangeraden worden. Een enkele behandeling geeft een coupe d’éclat effect, met verbetering van de huid- en poriestructuur en een diepe exfoliatie.

Om lange termijn resultaten te bekomen is een kuurvorm aangewezen. 

1 behandeling (hele gelaat) : €75

4 behandelingen + 1 gratis : €300

Start met een intensieve huid verjonging dankzij ARKANA fruitzuurpeelings te Wilrijk, zichtbaar verbetering van de huid al na de eerste behandeling

Met ARKANA cosmeseutische verzorging gaan we je huid zichtbaar verbeteren , al na de eerste behandeling zie je verschil , de huid is steviger en ziet er gezond uit !


Back to Top